Leveranciers & Partners

Stempels maakt uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten - aan die filosofie zullen wij nimmer een concessie doen. Zo schenken wij koffie van Illy, tappen wij bier van Grolsch en slapen gasten in het Hotel op heerlijke Hästens bedden.

Grolsch
Grolsch bier staat voor kwaliteit en traditie. Grolsch is een bierbrouwerij met een historie die teruggaat tot 1615. In bijna 400 jaar is Grolsch uitgegroeid tot het sterkste biermerk van Nederland. Grolsch is een brouwerij met een missie, gericht op innovatie. Wij schenken Premium Pilsner, Blond, Weizen en Malt, de seizoengebonden bokbieren, Radler, Oud Bruin en het Kanon.

Illy
Wij serveren graag een perfecte koffie - in welke variant dan ook - en dus hebben we gekozen voor koffie van Illy. De geschiedenis van dit merk begint in 1933, toen (de van oorsprong Hongaarse) Francesco Illy in het Italiaanse Triëst zijn bedrijf Illycaffè oprichtte. Twee jaar later lanceerde hij een automatische koffiemachine, die stoomdruk verving door samengeperste lucht. Dit apparaat wordt beschouwd als de voorloper van de moderne espressomachine. Bij Illycaffè is kwaliteit het sleutelwoord. Heel bewust kiest het bedrijf ook voor een productieproces dat het milieu minimaal belast en zo weinig mogelijk energie verbruikt.

Hästens
In het Hotel van Stempels slapen onze gasten op het best denkbare: een heerlijk Hästens bed dat uitsluitend gemaakt is van natuurlijke materialen van de beste kwaliteit, en dat door bedreven beddenmeesters met de hand is gemaakt. Hästens is de oudste beddenmaker van Zweden en is al in 1852 opgericht, in eerste instantie als een zadelmakerij. Het belangrijkste vulmateriaal voor de zadels was paardenhaar, en dat was ook toen al erkend als het beste vulmateriaal voor matrassen. De naam Hästens (van het paard) en het logo herinneren aan de oorsprong van de onderneming als zadelmakerij.