Welkom bij Stempels in Haarlem!

Een plek waar je lekker kan eten en drinken, feesten kan geven, vergaderen en overnachten.

Ontdek de historische binnenstad van Haarlem. Waar vroeger, o.a. gewerkt werd aan het drukken van de Haarlemse krant, kunt u er nu werken aan het samenstellen van uw eigen bedrijfsnieuws, brainstormen met uw collega’s en nieuwe samenwerkingen aangaan.
Op loopafstand werken wij nauw samen met onze collega buren, o.a. met het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Hästens Store Haarlem, Philharmonie Haarlem en de Grote of Sint-Bavokerk. Samenwerken geeft ons een goed gevoel en samen zetten wij Haarlem sterk in de markt.

Stempels heeft drie ruime zalen, die u kunt huren voor een gezellig feest of inspirerende vergadering. Wij bieden een uniek vergader- en feestlocatie tot 200 personen.

Stempels is gelegen in het bruisende centrum van Haarlem. Al onze medewerkers streven ernaar om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken en staan dan ook altijd tot uw dienst. Kom dat fijne gevoel ervaren en geef dat ook door aan uw gasten tijdens uw bezoek en meeting!

Een compleet hotel

Ons historisch hotel in het centrum van Haarlem met ruime en comfortabele kamers is voordelig te boeken. Het is een kleinschalige hotel met 17 kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien, zoals comfortabele Hästens bedden en gratis WiFi.

Ook kunt u natuurlijk eens kijken welk arrangement het beste bij u past! Wij verzorgen ook een uitgebreid ontbijtbuffet en culinaire driegangen menu (al vanaf € 37,50).