Hoe komt u bij Stempels in Haarlem?

Parkeren
Stempels heeft geen eigen parkeergelegenheid. Onder het hotel kunnen gasten tegen betaling parkeren in de openbare parkeergarage "De Appelaar", welke 24 uur per dag geopend is.

Kies op de A9 bij het Rottepolderplein de afslag Haarlem Centrum. Volg de borden "parkeergarage Appelaar" (of Teyler Museum). Aan het einde van de Amsterdamse Vaart (voor de Amsterdamse Poort) rechtsaf de Gedempte Oostersingelgracht op, 1e afslag linksaf de Papentorenvest op, de brug over, linksaf de Koudenhorn op (de rivier het Spaarne is nu aan uw linkerhand) welke overgaat in Donkere Spaarne en Spaarne. De Appelaar is aan uw rechterhand (ondergronds).

Tip 1: Voer bij het gebruik van een TomTom/navigatiesysteem niet ons adres in, maar het adres van het Teyler Museum, namelijk: Spaarne 16.  

Omliggende parkeergarages zijn:

  • Parkeergarage Station Haarlem (Lange Herenstraat, 8 min. lopen)
  • Parkeergarage de Raaks (Zijlvest 45, 8 min. lopen) 
  • Parkeergarage de Kamp (de Witstraat, 5 min. lopen)

Alle genoemde garages zijn 24 uur per dag geopend. De aanrijroutes staan langs de invalswegen van de stad aangegeven.

Tip 2: Heeft u uw auto niet nodig tijdens uw verblijf, dan kunt u overwegen uw auto (gratis) te parkeren bij de Ikea en dan de trein vanaf het nabij gelegen station Spaarnwoude naar station Haarlem te nemen. Het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Haarlem naar Stempels. Op zondagen kunt u altijd gratis op straat parkeren.