Zalen

Stempels beschikt over twee sfeervolle zalen die – afzonderlijk of tezamen – kunnen worden afgehuurd. U kunt er terecht voor vergaderingen, trainingen, recepties, feesten, besloten diners, wijnproeverijen etc., of combinaties daarvan. De ruimtes, voorheen bevolkt door de boekhouders en administrateurs van Joh. Enschedé, zijn per dag of dagdeel te huur, zo nodig met moderne vergaderfaciliteiten. Gratis WIFI spreekt voor zich - desgewenst creeeren wij een eigen netwerk voor uw bijeenkomst. Met liefde en zichtbaar plezier verzorgen wij natuurlijk ook graag uw eten en drinken. (Bijna) alles is mogelijk!

Stempels heeft tevens de beschikking over twee unieke ruimten in de St. Bavo kerk, te weten de Consistorie en het Heerenkantoor. Beide ruimten worden als één geheel verhuurd en lenen zich uitstekend voor een receptie of een vergadering.

Wilt u het gebruik van een zaal combineren met bijvoorbeeld een verblijf in het hotel of een diner in ons restaurant, dan stellen wij vanzelfsprekend graag een arrangement op maat samen.